Vinetele se taie rondele si se dau cu sare lasindu-le pentru circa 20 min sa absoarba sarea. Bamele se spala si se oparesc, se scurg si se lasa sa se raceasca.
Se taie ceapa Juliene si se soteaza impreuna cu morcovul taiat fin, dupa care se adauga vinetele spalate de sare si se acopera cu apa, se adauga vinul rosu si se lasa sa scada. Se verifica daca vinetele sint fierte si se adauga bamele.
Se completeaza cu apa daca este necesar si se mai fierb pentru circa 10-15 min. Se adauga rosiile taiate rondele se fierbe in continuare, iar la sfirsit se asezoneaza cu sare piper cimbru si rozmarin. (eu am folosit rosmarin si cimbru uscate, deci le-am adaugat in timpul fierberii)
Pizza Margherita este o reteta clasica si simpla, perfecta pentru iubitorii de pizza. Realizata cu aluat proaspat, sos de...
Pizza Margherita - ideala pentru o masa rapida si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii