Vinetele se taie rondele si se dau cu sare lasindu-le pentru circa 20 min sa absoarba sarea. Bamele se spala si se oparesc, se scurg si se lasa sa se raceasca.
Se taie ceapa Juliene si se soteaza impreuna cu morcovul taiat fin, dupa care se adauga vinetele spalate de sare si se acopera cu apa, se adauga vinul rosu si se lasa sa scada. Se verifica daca vinetele sint fierte si se adauga bamele.
Se completeaza cu apa daca este necesar si se mai fierb pentru circa 10-15 min. Se adauga rosiile taiate rondele se fierbe in continuare, iar la sfirsit se asezoneaza cu sare piper cimbru si rozmarin. (eu am folosit rosmarin si cimbru uscate, deci le-am adaugat in timpul fierberii)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii