Curatam anghinarea, de foile externe, cam doua-trei straturi ... cele mai tari si groase. Intre timp, cum curatam, o punem in apa cu lamaie. Dupa ce am curatat foile externe, scobim cu un cutit si dedesubt in centru. Intre timp, lasam anghinarea, sa stea in apa cu lamaie (asa nu se inegreste) si preparam umplutura. Punem la inmuiat in lapte, painea feliata, o stoarcem bine adaugam, usturoiul si patrunjelul tocat, hamsiile tocate si ele marunt. Adaugam putina sare si amestecam bine.
Luam anghinarea, deschidem, rasfiram foile si umplem cu o furculita, impingand intre foi compozitia de paine, apoi strangem putin, inchidem. Punem intr-un vas supa de zarzavat, apoi anghinarea; supa trebuie sa acopere cam un sfert din anghinare. Stropim fiecare bucata cu ulei, punem in cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 minute. Dupa aceea, alte 5-10 minute la grill.
Se serveste cu sosul ramas.
Se poate manca, impreuna cu branza sau asa simpli.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii