Curatam anghinarea, de foile externe, cam doua-trei straturi ... cele mai tari si groase. Intre timp, cum curatam, o punem in apa cu lamaie. Dupa ce am curatat foile externe, scobim cu un cutit si dedesubt in centru. Intre timp, lasam anghinarea, sa stea in apa cu lamaie (asa nu se inegreste) si preparam umplutura. Punem la inmuiat in lapte, painea feliata, o stoarcem bine adaugam, usturoiul si patrunjelul tocat, hamsiile tocate si ele marunt. Adaugam putina sare si amestecam bine.
Luam anghinarea, deschidem, rasfiram foile si umplem cu o furculita, impingand intre foi compozitia de paine, apoi strangem putin, inchidem. Punem intr-un vas supa de zarzavat, apoi anghinarea; supa trebuie sa acopere cam un sfert din anghinare. Stropim fiecare bucata cu ulei, punem in cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 minute. Dupa aceea, alte 5-10 minute la grill.
Se serveste cu sosul ramas.
Se poate manca, impreuna cu branza sau asa simpli.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaCat de mult imi doream sa fac si sa savurez aceasta tarta! De cate ori imi luam lamai, mereu pregateam altceva, numai aceasta...
Desert tarta cu crema de lamaie si bezeaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii