Se pun andivele la fiert (pana le patrundem cu varful cutitului), dupa care le lasam la scurs. Separat pregatim sosul de cascaval: punem o lingurita de margarina si o lingura de faina la calit, se amesteca intruna ca sa nu se arda, adaugam laptele si lasam sa fiarba, dupa care punem cascavalul ras si amestecam continuu.
Invelim andivele in sunca presata, facand rulori, le asezam in tava, turnam sosul de cascaval peste, si introducem la cuptor. Asteptam pana prinde o crusta aurie.
Se servesc calde si de preferat cu piure de cartofi!
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii