Tocana taraneasca

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Tocana taraneasca

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 250 g costiţă afumată
  • 1 ceapă uscată mare
  • 1/2 ardei gras roşu
  • pastă de tomate
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.

Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult, împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute. Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc