Ingrediente

4 cartofi mari
250 g costiţă afumată
1 ceapă uscată mare
1/2 ardei gras roşu
pastă de tomate
2 căţei de usturoi
sare
piper
ulei
pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.

Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult, împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute. Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana taraneasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana taraneasca