Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă apoi, ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.
Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.
Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.
Se presară la sfârşit, mărar proaspăt tocat.
Se serveşte cald sau rece.
Poftă bună!
Văzusem zilele trecute la Rocsi un tort cu căpșuni (și mi-a făcut poftă) și cum nu puteam să las să treacă sezonul...
Desert tort cu capsuniCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii