Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă apoi, ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.
Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.
Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.
Se presară la sfârşit, mărar proaspăt tocat.
Se serveşte cald sau rece.
Poftă bună!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii