Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă apoi, ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.
Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.
Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.
Se presară la sfârşit, mărar proaspăt tocat.
Se serveşte cald sau rece.
Poftă bună!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii