Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele. Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.
Intr-un vas, am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet. In alt vas, am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet. In al treilea vas am batut ouale.
Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final, prin pesmetul amestecat cu cascavalul.
Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute, pana s-au rumenit usor.
Le-am servit calde cu salata verde.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii