Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele. Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.
Intr-un vas, am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet. In alt vas, am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet. In al treilea vas am batut ouale.
Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final, prin pesmetul amestecat cu cascavalul.
Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute, pana s-au rumenit usor.
Le-am servit calde cu salata verde.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii