Se spală bine orezul, se răstoarnă într-o craticioară în care am pus un strat subţire de ulei, se presară vegeta de casă şi un praf de sare, un morcov tăiat rondele şi apă cât să le acopere cu un deget. Se dă la cuptor, la foc mediu, aprox 30 de minute.
Se desfac piepţii de pui uşor cu cuţitul pentru a le mări suprafaţa şi se acoperă cu o folie de plastic, apoi se bat uşor cu ciocănelul de şniţele.
Se umple piepţii cu pilaful şi o mână de mazăre congelată şi se rulează. Se pot lega sau se pot înfinge scobitori, ca să nu se desfacă.
Se aşază în tavă pe hârtie de copt, se presară seminţe de susan şi se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam o oră, până se rumenesc. Este mai sănătos ca susanul să fie adăugat la final, după ce se scoate tava din cuptor.
Porţii: 4
Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 30min
Poftă Bună!
Daca vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/10/rulada-de-pui-2.html

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii