Se pune putin ulei de masline intr - o oala. Se tai rosiile cubulete si se pun la foc mic. Se ajunge si catelul de usturoi taiat marunt sau chiar pus intreg.
Se lasa 3 - 4 minute si se adauga carnea.
Se adauga sucul de rosii (bulion), sare, dupa gustul fiecaruia si 2 lingurite de cafea de zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 min.
Cand este apreope gata sosul se ajung ciupercile (pentru cine nu le cumpara congelate, se fierb 5 minute inainte cu putina sare).
Se mai lasa la fiert cam 15 - 20 de minute.
Inainte de a inchide focul se ajunge busuiocul si basilico. Sosul se poate folosi pentru lasagne sau pentru orice tip de pasta.
pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii