Ragu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne macinata de porc si vita
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • ciuperci
  • busuioc
  • basilico
  • 2 lingurite de cafea de zahar
  • suc de rosii (bulion) rosii
  • sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Se pune putin ulei de masline intr - o oala. Se tai rosiile cubulete si se pun la foc mic. Se ajunge si catelul de usturoi taiat marunt sau chiar pus intreg.

Se lasa 3 - 4 minute si se adauga carnea.

Se adauga sucul de rosii (bulion), sare, dupa gustul fiecaruia si 2 lingurite de cafea de zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 min.

Cand este apreope gata sosul se ajung ciupercile (pentru cine nu le cumpara congelate, se fierb 5 minute inainte cu putina sare).

Se mai lasa la fiert cam 15 - 20 de minute.

Inainte de a inchide focul se ajunge busuiocul si basilico. Sosul se poate folosi pentru lasagne sau pentru orice tip de pasta.

pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos