Se pune putin ulei de masline intr - o oala. Se tai rosiile cubulete si se pun la foc mic. Se ajunge si catelul de usturoi taiat marunt sau chiar pus intreg.
Se lasa 3 - 4 minute si se adauga carnea.
Se adauga sucul de rosii (bulion), sare, dupa gustul fiecaruia si 2 lingurite de cafea de zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 min.
Cand este apreope gata sosul se ajung ciupercile (pentru cine nu le cumpara congelate, se fierb 5 minute inainte cu putina sare).
Se mai lasa la fiert cam 15 - 20 de minute.
Inainte de a inchide focul se ajunge busuiocul si basilico. Sosul se poate folosi pentru lasagne sau pentru orice tip de pasta.
pofta buna!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii