Se pune putin ulei de masline intr - o oala. Se tai rosiile cubulete si se pun la foc mic. Se ajunge si catelul de usturoi taiat marunt sau chiar pus intreg.
Se lasa 3 - 4 minute si se adauga carnea.
Se adauga sucul de rosii (bulion), sare, dupa gustul fiecaruia si 2 lingurite de cafea de zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 min.
Cand este apreope gata sosul se ajung ciupercile (pentru cine nu le cumpara congelate, se fierb 5 minute inainte cu putina sare).
Se mai lasa la fiert cam 15 - 20 de minute.
Inainte de a inchide focul se ajunge busuiocul si basilico. Sosul se poate folosi pentru lasagne sau pentru orice tip de pasta.
pofta buna!!!
Am primit de la soacra mea niște căpșuni mici și aromate și am păstrat câteva pentru un tortuleț, iar restul...
Desert tort cu crema de capsuni, mure si ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii