Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Postat pe: 28-04-2018
(0)

Ingrediente

3 pulpe de iepure
1/2 ardei gras rosu
1 fir de praz
1 ceapa rosie
1 morcov mai mare
3-4 cartofi
broccoli
sare, foi de dafin, rozmarin,boia dulce,piper,graunti de usturoi
ulei
putin vin rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii
Spalam bine pulpele de iepure, le condimentam cu sare, boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei. Ceapa o taiem solzisori, ardeiul si prazul betisoare, morcovul bucati mai mari.

Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure, stropim cu putin vin, punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu. Dupa 40 minute, adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor. Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pulpe de iepure cu legume la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de iepure cu legume la cuptor