Mod de preparare
La galuste:Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta u aluat molcutSe pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.
Mod de preparare limba:
Limba se curata si se spala bine. Se firtbe 1 sau 2 ore pana ce intra furculita bine in ea iar pielita de pe varful limbii se desface la varf. Atunci este fiarta limba care se curata asa fierbine, dupa racire ea se va curata mai greu.limaba curatata de pielita se taie felioare de cca 1 cm grosime.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine lucioasa. Se adauga apoi toate ingeredientele, limba taiate felioare su supa in care a fiert limba cat sa o acopere. Oala se da la cuptor 20-30 minute pana se formeaza un sos. .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii