Limba de porc cu galuste de faina

Postat pe: 09-11-2016
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

02h

PORȚII

8 portii
Mod de preparare
La galuste:Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta u aluat molcutSe pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.
Mod de preparare limba:
Limba se curata si se spala bine. Se firtbe 1 sau 2 ore pana ce intra furculita bine in ea iar pielita de pe varful limbii se desface la varf. Atunci este fiarta limba care se curata asa fierbine, dupa racire ea se va curata mai greu.limaba curatata de pielita se taie felioare de cca 1 cm grosime.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine lucioasa. Se adauga apoi toate ingeredientele, limba taiate felioare su supa in care a fiert limba cat sa o acopere. Oala se da la cuptor 20-30 minute pana se formeaza un sos. .

Etichete

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Limba de porc cu galuste de faina