Caliti ceapa tocata in ulei incins. Spalati, curatati de pielita si puneti la scurs ficateii. Puneti intr-un vas yena putin ulei, ficateii, iar deasupra ceapa calita.
Condimentati cu sare, piper, vegeta, boia, apoi amestecati totul pana se omogenizeaza compozitia. Dati vasul la cuptor pentru aproximativ 30 min sau pana ce ficateii sunt facuti, amestecand din cand in cand. Spre final, cu 5 min inainte de a scoate ficateii din cuptor, adaugati peste ei, usturoiul pisat, frecat cu putina sare si ulei si lasati in continuare la cuptor (cele 5 min) ca sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp pregatiti o mamaliguta.
Serviti cat este cald, cu mamaliguta fierbinte si o salata de sezon sau muraturi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoImi plac foarte mult dovleceii copti ori prajiti, serviti cu mujdei de usturoi. Si cam atat :) Am vazut insa la Gina Bradea,...
Dovlecei in uleiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii