Latte macchiato cu ciocolata si frisca e ste o cafea cu trei straturi; o bautura spectaculoasa si aromata, perfecta pentru dimineti lente sau rasfat de dupa-amiaza.
Incepe prin a incalzi laptele, apoi il spumezi cu un milk frother sau il bati cu un tel pana devine aerat. Intr-un pahar inalt si transparent, pune la baza siropul de ciocolata.Toarna cu grija laptele cald, mentinand spuma in partea de sus. Apoi, toarna usor shotul de espresso peste lapte – cel mai bine este sa folosesti o lingura la suprafata laptelui, astfel incat espresso-ul sa se aseze frumos intre straturi. Deasupra adauga un strat generos de frisca si decoreaza cu ciocolata rasa, o boaba de cafea si frunze de menta.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii