Vinete Acordeon

Complexitate
redusa
Vinete Acordeon

Ingrediente

  • - 2 vinete
  • - 50 g cascaval
  • - 2 rosii
  • - sare
  • - ulei de masline

Mod de preparare

Preparare:
Se spala vinetele se usuca si se taie capetele, eu am taiat doar partea unde este codita.
Cascavalul se taie felii subtiri la fel si rosiile.

Se taie vinetele tip acordeon avand grija sa lasam un centimetru de la baza.

Se intercaleaza felii de cascaval si rosii se umplu bine dupa care se presara cu sare.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt daupa care se stropesc cu un pic de ulei.

Se coc la 200° pentru 50 min.
Delicioase!!!

Pentru cine prefera un gust mai bogat se pot pune si felii de prosciutto cotto sau sunca de praga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa