Feliile de paine se ung cu putin unt dupa care se pun pe o farfurie cu suprafata unsa in jos. Se pune o felie de salam si 2 felii de mozzarella peste una din feliile de paine, (pe partea neunsa, ) se acopera cu a doua felie de paine, avand grija sa avem partea cu unt spre exterior.
In timpul cat aranjam feliile de paine, avem pe ochiul de aragaz o tigaie de teflon. In tigaia incinsa punem sandwich-ul si lasam circa un minut (poate un minut jumate) ca sa se prajeasca putin (sa prinda o culoare maroniu deschis)
Avem grija sa mai miscam putin sandwich-ul in tigaie ca sa nu se prinda, apoi cu o spatula intoarcem pe partea cealalta si prajim pana avem aceasi culoare maronie deschis.
Se scoate cu spatula din tigaie, se serveste cu castravete murat, sau se serveste simplu langa o cana cu lapte caramel
O prajitura parfumata, usor umeda si deliciosa ! Reteta am gasit-o pe blogul Licutei Marin si ne-a placut foarte mult! Am sa...
Prajitura cu iaurt si capsuniO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii