Se razuie branza si se pune pe foc (la economic) cu putin ulei si lapte. Cand s-a topit branza, se adauga frisca. Se mesteca continuu, pana se formeaza salsa ceva mai tare ca un terci.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraTreaba e urmatoarea, ca Mami, bunica din partea mamei facea un chec delicios, nu stiu reteta, ea nu mai este, caietul ei cu...
Desert chec pufosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii