Salam de Crutoane

Complexitate
redusa
Salam de Crutoane

Ingrediente

  • 250 gr crutoane
  • 5 ciuperci uscate
  • 8 rosii uscate
  • 1 cana supa de legume
  • o farfurioara de faina
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varianta de iarna a "salamului" de crutoane: cu ciuperci si rosii uscate.

Amestecam totul intr-un bol - pe rand - asa cum se vede in poze si se ruleaza strans intr-un tifon, legam la capete si-l punem la fiert in apa clocotita, cu sare. Lasam asa la fiert 20 de minute dupa care il intoarcem si-l mai fierbem 10 minute.

Il scoatem, lasam un pic sa se raceasca, dar numai atat cat sa-l putem manevra cu mainile fara sa ne ardem. Se indeparteaza tifonul si se poate felia imediat.

In cazul in care vom vrea sa servim "salamul" alaturi de carne, il putem imbraca intr-un strat generos de verdeata (depinde de carnea pe care o aveti in gand ...)

e un pic de munca dar, merita, va rog sa ma credeti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate