Spalati orezul arborio cu jumatate de pumn de sare, in 3 transe de apa;
Lasati-l la scurs;
Taiati salota cubulete si sotati-o in unt si ulei de masline, impreuna cu orezul, la foc potrivit;
Cand atat orezul cat si salota au devenit translucide, stingeti cu vinul alb si lasati sa se reduca;
Adaugati stock-ul de legume treptat, amestecand usor, fara sa spargeti boabele de orez;
Scoateti miezul dovleceilor (acolo se retine foarte multa apa) si taiati-i cuburi;
Dupa cca 10 min, adaugati dovleceii si condimentati cu sare, piper si cimbru;
Adaugati mai apoi si frunzele de spanac pe care le rupeti in prealabil daca sunt prea mari;
Dati focul mai mic si puneti capacul, amestecand usor la cateva minute;
Cand orezul este usor aldente opriti focul si radeti parmezan pe deasupra;
Serviti cat este cald;
Pofta buna !
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii