Spalati orezul arborio cu jumatate de pumn de sare, in 3 transe de apa;
Lasati-l la scurs;
Taiati salota cubulete si sotati-o in unt si ulei de masline, impreuna cu orezul, la foc potrivit;
Cand atat orezul cat si salota au devenit translucide, stingeti cu vinul alb si lasati sa se reduca;
Adaugati stock-ul de legume treptat, amestecand usor, fara sa spargeti boabele de orez;
Scoateti miezul dovleceilor (acolo se retine foarte multa apa) si taiati-i cuburi;
Dupa cca 10 min, adaugati dovleceii si condimentati cu sare, piper si cimbru;
Adaugati mai apoi si frunzele de spanac pe care le rupeti in prealabil daca sunt prea mari;
Dati focul mai mic si puneti capacul, amestecand usor la cateva minute;
Cand orezul este usor aldente opriti focul si radeti parmezan pe deasupra;
Serviti cat este cald;
Pofta buna !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii