Vinete se coc si se toaca marunt ca pentru salata de vinete.
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina si se amesteca bine pana ce se o obtine o crema omogena. Compozitia obtinuta se lasa la foc aproximativ 1 minut amestecand continuu. Se toarna laptele in firicel subtire, incet-incet ... ca la maioneza. Se lasa sa fiarba 2 minute acest sos, dupa care se adauga vinete tocate. Se mai lasa pe foc putin, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gustul fiecaruia. La sfarsit se adauga branza, se mai lasa 1 minut sa fiarba, dupa care se serveste piureul cald.
Eu am servit langa rulada de muschiulet de porc cu carnati weisswurst:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/rulada_de_muschiulet_de_porc_cu_carnati_weisswurst-13294/
Pofta buna!!!
"Retete pentru mese in familie" Un pranz delicios, servit in familie si care ne-a facut sa ne lingem pe degete!
Cotlet de porc cu curmale, la cuptorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii