Urzicile le-am lasat la decongelat, apoi le-am bagat la robot si le-am maruntit.
Intr-o craticioara se pune putin ulei de masline, se lasa la incins apoi se adauga urzicile mixate amestecam timp de doua minute, adaugam apoi condimentele si verdeata si apa cat sa acopere urzicile. Acoperim vasul si lasam sa fiarba 5-7 minute maxim.
Intr-un castron amestecam amidonul cu putina apa si apoi il rasturnam peste urzici. . . amestecam pana se ingroasa (cam 5 minute).
Dam vasul cu piureul de urzici deoparte si adaugam usturoiul tocat marunt si preferential puteti pune si smantana lichida.
Pofta buna!
Se serveste cu mamaliga sau cu pui la cuptor in cazul meu.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii