Piure de Cartofi ├ la Gordon Ramsay

Postat pe: 07-05-2014
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si taiati-i in bucatele potrivite.

Turnati apa rece cat sa-i acopere si lasati 1 ora in asteptare.

Scurgeti si puneti la foc in alta apa rece, adaugati sare si fierbeti pana se inmoaie.

Scurgeti si pasati cat sunt fierbinti.

Repuneti pe foc mic, impreuna cu laptele, smantana si untul, amestecand continuu pana ce piureul este bine incins, toate ingredientele sunt omogenizate si devin o crema spumoasa.

Potriviti de sare, luati de pe foc si inglobati ceapa verde / prazul (doar in ultimul moment inainte de servire).

Serviti imediat, cat este cald, ca garnitura.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comenteaz─â re╚Ťeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

D─â o not─â re╚Ťetei Piure de Cartofi ├ la Gordon Ramsay