Curatati cartofii de coaja si taiati-i in bucatele potrivite.
Turnati apa rece cat sa-i acopere si lasati 1 ora in asteptare.
Scurgeti si puneti la foc in alta apa rece, adaugati sare si fierbeti pana se inmoaie.
Scurgeti si pasati cat sunt fierbinti.
Repuneti pe foc mic, impreuna cu laptele, smantana si untul, amestecand continuu pana ce piureul este bine incins, toate ingredientele sunt omogenizate si devin o crema spumoasa.
Potriviti de sare, luati de pe foc si inglobati ceapa verde / prazul (doar in ultimul moment inainte de servire).
Serviti imediat, cat este cald, ca garnitura.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii