Curatati cartofii de coaja si taiati-i in bucatele potrivite.
Turnati apa rece cat sa-i acopere si lasati 1 ora in asteptare.
Scurgeti si puneti la foc in alta apa rece, adaugati sare si fierbeti pana se inmoaie.
Scurgeti si pasati cat sunt fierbinti.
Repuneti pe foc mic, impreuna cu laptele, smantana si untul, amestecand continuu pana ce piureul este bine incins, toate ingredientele sunt omogenizate si devin o crema spumoasa.
Potriviti de sare, luati de pe foc si inglobati ceapa verde / prazul (doar in ultimul moment inainte de servire).
Serviti imediat, cat este cald, ca garnitura.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii