Umpleti o craticioara cu suficienta apa, putin sarata, cat sa acopere cartofii si fierbeti la foc mic,pana cand acestia se pot zdrobi cu furculita.
Scurgeti –i de apa.
Intre timp,pisati usturoiul si puneti-l impreuna cu untul si ½ lingurita sare,intr-o craticioara,pe foc,amestecand,2-3 min.,pana cand untul se topeste,apoi puneti-l deoparte.
Zdrobiti cartofii cu telul sau folositi mixerul,apoi adaugati putin cate putin din laptele fierbinte,amestecand continuu,pana cand nu mai existe cocoloase si ati obtinut un piure de cartofi de consistenta dorita.
Dupa prepararea piureului,se adauga pasta de usturoi si unt topit,omogenizand bine.
La sfarsit incorporati patrunjelul tocat si coaja rasa da lamiae.
Se serveste cald.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii