Umpleti o craticioara cu suficienta apa, putin sarata, cat sa acopere cartofii si fierbeti la foc mic,pana cand acestia se pot zdrobi cu furculita.
Scurgeti –i de apa.
Intre timp,pisati usturoiul si puneti-l impreuna cu untul si ½ lingurita sare,intr-o craticioara,pe foc,amestecand,2-3 min.,pana cand untul se topeste,apoi puneti-l deoparte.
Zdrobiti cartofii cu telul sau folositi mixerul,apoi adaugati putin cate putin din laptele fierbinte,amestecand continuu,pana cand nu mai existe cocoloase si ati obtinut un piure de cartofi de consistenta dorita.
Dupa prepararea piureului,se adauga pasta de usturoi si unt topit,omogenizand bine.
La sfarsit incorporati patrunjelul tocat si coaja rasa da lamiae.
Se serveste cald.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCautand in congelator ceva tacamuri pentru supa, am dat de aceste pulpe dezosate. Ca sa nu ma mai incurce :D am zis ca le voi...
Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii