Fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete la aburi sau pe foc in apa sarata.
Pasati-i bine, adaugati chimen, sare, piper, paprika, ulei de masline, oregano (optional) si omogenizati. Adaugati putin lapte cald, functie de consistenta obtinuta.
Turnati piureul intr-un vas termorezistent uns cu unt si nivelati. Distribuiti uniform cubulete de mozzarella (cascaval), adanciti-le in piure prin apasare si apoi, puneti din loc in loc, bucatele de unt. Decorati cu felii de rosii, optional.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se topeste mozzarella (cascavalul) si partea superioara prinde o crusta usor rumenita.
Serviti cat este cald, fie ca garnitura, fie simplu, alaturi de o salata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii