Piure de Cartofi cu Cascaval, la Cuptor

Postat pe: 02-02-2012
(0)

Ingrediente

4- 6 cartofi mari
200- 250 g mozzarella sau alt cascaval
1 lingurita chimen pudra
oregano, dupa gust, optional
sare
piper
paprika dulce sau iute, dupa gust
ulei de masline, dupa gust
lapte, optional
felii rotunde de rosii, optional
unt

Mod de preparare

Fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete la aburi sau pe foc in apa sarata.
Pasati-i bine, adaugati chimen, sare, piper, paprika, ulei de masline, oregano (optional) si omogenizati. Adaugati putin lapte cald, functie de consistenta obtinuta.

Turnati piureul intr-un vas termorezistent uns cu unt si nivelati. Distribuiti uniform cubulete de mozzarella (cascaval), adanciti-le in piure prin apasare si apoi, puneti din loc in loc, bucatele de unt. Decorati cu felii de rosii, optional.

Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se topeste mozzarella (cascavalul) si partea superioara prinde o crusta usor rumenita.
Serviti cat este cald, fie ca garnitura, fie simplu, alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piure de Cartofi cu Cascaval, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piure de Cartofi cu Cascaval, la Cuptor