Piure cu Ciuperci (de Post )

Postat pe: 26-04-2015
(0)

Ingrediente

1 kg cartofi
300 gr ciuperci champignon
150 ml ulei
3 catei de usturoi
vegeta
sare si piper se pun dupa gust
marar si busuioc dupa gust

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert la foc mic. Ciupercile se taie in bucati mai mari, de preferat palaria se taie in patru si se calesc in 50 ml ulei.
Cand cartofii au fiert se zdrobesc cu presa metalica pentru piure. Atentie: se mai pastreaza putina apa de la cartofi in cazul in care piureul va iesii mai tare!!! Cand ciupercile s-au rumenit se adauga usturoiul zdrobit si se adauga peste piure impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Tot acum se adauga si cateva frunze de busoioc taiate potrivit, nici prea mari nici prea mici, si mararul. Se adauga treptat restul de ulei si se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, piper si vegeta.
Se serveste ca si garnitura, eu am servit langa caras la cuptor:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/subiecte/concurs_reteta_lunii-23/

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piure cu Ciuperci (de Post )" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piure cu Ciuperci (de Post )