Se pune ulei intr-o cratita, apoi se toaca ceapa si ardeii marunt, apoi se razaleste morcovul (pe razalitoarea cu ochiuri mari) si se introduc in cratita cu ulei si se calesc.
Dupa ce s-au calit se adauga orezul si se caleste si el putin dupa care se adauga 2 litri de apa (aprox) si se lasa la fiert (intre timp apa scade, dar se mai adauga apa pana se fierbe orezul).
Dupa ce ii aproape fiert orezul se adauga sare si vegeta dupa gust, iar la final se adauga frunze de patrunjel tocat si se opreste focul.
Se serveste de preferinta cald.
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii