Se amesteca apa cu sucul de mandarine (ananas) se pune la foc si lasa sa dea un clocot. Se pune apoi deoparte si se adauga in ea orezul instant. Lasam acolo pentru 10-15 minute (in timpul asta orezul isi ia apa necesara si se umfla). Apoi se amesteca impreuna, cu mandarinele, ananasul, castravetele tocat si ceapa tocata precum si cu menta.
Se serveste la temperatura camerei garnisit cu frunze de menta proaspete.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii