Orez cu dovlecel si bere

Complexitate
redusa
Orez cu dovlecel si bere

Ingrediente

  • pt 2 portii :
  • 160 gr orez
  • 1 dovlecel ( zucchina) verde taiat cubulete
  • 1 dovlecel (alb mic de tot ) taiat felii si copt la gril sau pe teflon sau chiar prajit
  • 1/2 de cutie de bere
  • supa vegetala
  • ceapa cine vrea
  • si brinza la sfirsit ( eu am folost Brie)

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei si dovlecelul cuburi , se adauga orezul si se amesteca pina cind devine usor transparent .. se varsa berea si se lasa sa se evapore alcoolul ... apoi se adauga incet incet supa vegetala sau apa fiarta ..cit e deajuns ca sa fiarba orezul ... la sfirsit se stinge focul si se adauga brinza ( eu am pus Brie cubulete ) ...se amesteca si se serveste ...


Ornat cu dovlecelul prajit in tigaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate