Orez cu dovlecel si bere

Complexitate
redusa
Orez cu dovlecel si bere

Ingrediente

  • pt 2 portii :
  • 160 gr orez
  • 1 dovlecel ( zucchina) verde taiat cubulete
  • 1 dovlecel (alb mic de tot ) taiat felii si copt la gril sau pe teflon sau chiar prajit
  • 1/2 de cutie de bere
  • supa vegetala
  • ceapa cine vrea
  • si brinza la sfirsit ( eu am folost Brie)

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei si dovlecelul cuburi , se adauga orezul si se amesteca pina cind devine usor transparent .. se varsa berea si se lasa sa se evapore alcoolul ... apoi se adauga incet incet supa vegetala sau apa fiarta ..cit e deajuns ca sa fiarba orezul ... la sfirsit se stinge focul si se adauga brinza ( eu am pus Brie cubulete ) ...se amesteca si se serveste ...


Ornat cu dovlecelul prajit in tigaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici