Ingrediente
● 3/4 cana orez |
● 2 jumate cani apa (aceeasi cana ptr masurat) sau supa de zarzavaturi |
● 2-3 legaturi de ceapa verde |
● 1 legatura de marar |
● 300 gr ciuperci |
● 2-3 catei de usturoi |
● boia dulce dupa gust |
● sare |
● piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Orez cu Ciuperci ( de Post)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
pana la 12 rate
Comentarii
• 11.05.2012 19:14:35
Reteta mi se pare OK doar ca as folosi in loc de boia pasta de ardei (capia de exemplu), combinata cu ceapa calita si cu orezul fiert (de ce nu ) in supa de pasare.
• 04.01.2012 23:23:33
mirelaoscarsson, nu are importanta marimea canii....poate sa aibe 200 ml sau 250 ml.... ce e important este sa folosesti aceasi cana.....nu poti folosi canuta sau cescuta de cafea....este cana, deci asta inseamna una mare de ceai....ele de regula au , asa cum am scris inainte, 200 sau 250 ml....deci nu e problema
• 04.01.2012 19:56:03
eu folosesc basmati, niciodata nu ma face de rusine, i love basmati!
• 04.01.2012 19:53:05
poti sa-mi spui si mie cati ml are o cana de a ta? pentru ca sunt cani de diferite marimi. multumesc anticipat pt raspuns.
• 10.12.2011 09:14:30
Eu fac destul de des reteta,dar pun orezul spalat peste ceapa si ciupercile calite,apoi apa peste ele,putin cate putin,astfel ca prezul sa ramana "al dente".Eu mai folosesc si orez prefiert.
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 23.04.2013 10:23:55
arata foarte bine, eu as face reteta cu orez paraboiled, sincer mie nu-mi place gustul orezului basmati..