Se spala si se curata si se taie ciupercile. Se pune supa de zarzavat (apa) la fiert si cand incepe sa dea in clocot se pune orezul si se da la foc mic. Separat intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt (2-3 minute) se adauga ciupercile taiate felii sau fasii se calesc bine, se adauga sare, piper si boia dupa gust si 2-3 catei de usturoi. Dupa ce este gata se amesteca cu orezul fiert si se serveste ca atare, cald sau la temperatura camerei
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii