Orez cu Ciuperci ( de Post)

Postat pe: 27-09-2010
(9)

Ingrediente

3/4 cana orez
2 jumate cani apa (aceeasi cana ptr masurat) sau supa de zarzavaturi
2-3 legaturi de ceapa verde
1 legatura de marar
300 gr ciuperci
2-3 catei de usturoi
boia dulce dupa gust
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala si se curata si se taie ciupercile. Se pune supa de zarzavat (apa) la fiert si cand incepe sa dea in clocot se pune orezul si se da la foc mic. Separat intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt (2-3 minute) se adauga ciupercile taiate felii sau fasii se calesc bine, se adauga sare, piper si boia dupa gust si 2-3 catei de usturoi. Dupa ce este gata se amesteca cu orezul fiert si se serveste ca atare, cald sau la temperatura camerei
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez cu Ciuperci ( de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

greentradeimpexgmailcom
•  23.04.2013 10:23:55

arata foarte bine, eu as face reteta cu orez paraboiled, sincer mie nu-mi place gustul orezului basmati..

ionelbonda
•  11.05.2012 19:14:35

Reteta mi se pare OK doar ca as folosi in loc de boia pasta de ardei (capia de exemplu), combinata cu ceapa calita si cu orezul fiert (de ce nu ) in supa de pasare.

pupi
•  04.01.2012 23:23:33

mirelaoscarsson, nu are importanta marimea canii....poate sa aibe 200 ml sau 250 ml.... ce e important este sa folosesti aceasi cana.....nu poti folosi canuta sau cescuta de cafea....este cana, deci asta inseamna una mare de ceai....ele de regula au , asa cum am scris inainte, 200 sau 250 ml....deci nu e problema

mirelaoscarsson
•  04.01.2012 19:56:03

eu folosesc basmati, niciodata nu ma face de rusine, i love basmati!

mirelaoscarsson
•  04.01.2012 19:53:57

da, intr-adevar, frumoasa prezentare!

mirelaoscarsson
•  04.01.2012 19:53:05

poti sa-mi spui si mie cati ml are o cana de a ta? pentru ca sunt cani de diferite marimi. multumesc anticipat pt raspuns.

ajutorbucatar
•  10.12.2011 09:14:30

Eu fac destul de des reteta,dar pun orezul spalat peste ceapa si ciupercile calite,apoi apa peste ele,putin cate putin,astfel ca prezul sa ramana "al dente".Eu mai folosesc si orez prefiert.

alinaraluca2000
•  15.04.2009 08:32:02

Frumoasa prezentare!

kristy
•  13.04.2009 22:36:07

am incercat si eu si mi-a placut enorm de mult.foarte gustos:)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez cu Ciuperci ( de Post)