Morcovi cu Chimen

Complexitate
redusa
Morcovi cu Chimen

Ingrediente

  • -1 kg morcovi, de culoare mai inchisa
  • -1 lingurita chimen, pulbere
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 varf cutit coriandru sau cimbru uscat
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Taiati in rondele cat mai subtiri morcovii curatati si spalati. Caliti-i in ulei bine incins, la foc iute, amestecand mereu, iar cand incep sa se rumeneasca, adaugati chimenul, sarea si piperul.

Lasati pe foc amestecand, inca 5 min.

Morcovii trebuie sa ramana crocanti. Adaugati la sfarsit, coriandru sau cimbru.

Serviti cald, ca felul intai sau garnitura langa fripturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc