Taiati in rondele cat mai subtiri morcovii curatati si spalati. Caliti-i in ulei bine incins, la foc iute, amestecand mereu, iar cand incep sa se rumeneasca, adaugati chimenul, sarea si piperul.
Lasati pe foc amestecand, inca 5 min.
Morcovii trebuie sa ramana crocanti. Adaugati la sfarsit, coriandru sau cimbru.
Serviti cald, ca felul intai sau garnitura langa fripturi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii