Taiati in rondele cat mai subtiri morcovii curatati si spalati. Caliti-i in ulei bine incins, la foc iute, amestecand mereu, iar cand incep sa se rumeneasca, adaugati chimenul, sarea si piperul.
Lasati pe foc amestecand, inca 5 min.
Morcovii trebuie sa ramana crocanti. Adaugati la sfarsit, coriandru sau cimbru.
Serviti cald, ca felul intai sau garnitura langa fripturi.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii