Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si se pun in ulei de masline, la calit, pentru cateva minute.
Adaugam morcovul taiat rondele si ciuperciile curatate si taiate felii.
Punem condimentele, telina data pe razatoarea mare si acoperim cu apa, lasam la foc mic sa fiarba.
Dupa circa 10 minute, punem cartofii taiati cuburi, mazarea scursa de zeama, completam cu apa si lasam la foc mic.
Lasam pana scade din zeama si legumele sunt fierte.
Se serveste ca si garnitura sau ca fel principal.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaIarna apreciem mancarurile satioase si daca va plac raciturile cu picioare de porc va recomand o alta reteta, de data asta...
Reteta de picioare de porc cu coriandruO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii