Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si se pun in ulei de masline, la calit, pentru cateva minute.
Adaugam morcovul taiat rondele si ciuperciile curatate si taiate felii.
Punem condimentele, telina data pe razatoarea mare si acoperim cu apa, lasam la foc mic sa fiarba.
Dupa circa 10 minute, punem cartofii taiati cuburi, mazarea scursa de zeama, completam cu apa si lasam la foc mic.
Lasam pana scade din zeama si legumele sunt fierte.
Se serveste ca si garnitura sau ca fel principal.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii