Garnitura Rece de Varza

Complexitate
redusa
Garnitura Rece de Varza

Ingrediente

  • Pentru garnitura de varza:
  • -750 g varza alba, taiata fideluta
  • -250 g varza rosie, taiata fideluta
  • -50 g stafide, spalate si scurse
  • -ulei
  • Pentru marinada:
  • -100 ml otet balsamic
  • -50 ml ulei de masline
  • -sare, zahar si chimen, dupa gust

Mod de preparare

Caliti in putin ulei ambele feluri de varza impreuna cu ½ din cantitatea de stafidele, doar pana ce se inmoaie. Dati deoparte si lasati la racit.

Intre timp pregatiti marinada amestecand foarte bine otetul balsamic cu sarea si zaharul pana ce acestea sunt topite, apoi omogenizati cu uleiul de masline si chimenul.

Turnati peste compozitia cu varza, adaugati si restul de stafide, amestecati si dati la frigider ca sa se marineze pentru cel putin 2 ore.

Serviti simpla.
Cand nu este in post serviti garnitura langa orice fel de preparate din carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)