Caliti in putin ulei ambele feluri de varza impreuna cu ½ din cantitatea de stafidele, doar pana ce se inmoaie. Dati deoparte si lasati la racit.
Intre timp pregatiti marinada amestecand foarte bine otetul balsamic cu sarea si zaharul pana ce acestea sunt topite, apoi omogenizati cu uleiul de masline si chimenul.
Turnati peste compozitia cu varza, adaugati si restul de stafide, amestecati si dati la frigider ca sa se marineze pentru cel putin 2 ore.
Serviti simpla.
Cand nu este in post serviti garnitura langa orice fel de preparate din carne.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Am facut de multe ori aceasta mancare marocana,si niciodata nu am mai apucat sa o fotografiez si sa o postez asa ca azi am...
Bouletté (marocane) de vita si condimente• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii