Daca ghebele sant la saramura le desaram in doua trei ape reci. Lastarii de curpeni ii curatam de impuritati si ii spalam cu apa rece Taiem in lungime la 5 cm, la fel si usturoiul verde.
Intr o tigaie punem uleiul de masline si il incingem bine, punemghebele si le rumenim putin timp, punem lastarii si usturoiul peste si lasam s se rumeneasca in ulei 10 min. Venim cu un pahar de vin alb si stingem totul, punem capac si 5 min inabusit.
Asezonam cu sare si piper, marar pentru decor.
La fripturi, la gratare la orice fel de carne.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCristina, sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da provocării, dar abia acum pe ultima sută...
Sandwich pentru zmeiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii