Fierbeti cartofii in coaja.
Curatati si treceti-i printr-o sita sau prin masina de tocat carne.
Adaugati untul, ouale, faina si branza/cascavalul ras. Omogenizati.
Potriviti gustul de sare si piper.
Faceti galuste de marimea dorita, cu mana data prin faina.
Puneti o cratita cu multa apa usor sarata la fiert si cand da in clocot, introduceti galustele.
Fierbeti cca 15 minute, la foc mic sau pana ce sunt facute si se ridica la suprafata. Scurgeti.
Asezati-le intr-o forma termorezistenta unsa cu unt, intr-un singur strat, unele langa altele. Stropiti cu unt topit si presarati deasupra cascaval ras.
Dati la cuptorul preincalzit pentru aprox 5-10 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos aurit.
Serviti galustele cat sunt calde, simple, alaturand o salata de cruditati sau ca garnitura.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii