Feniculul se spala si curata, de data asta puteti folosi chiar si partile mai tari, foaia externa care de obicei e mai lemnoasa.
Il taiati in bucati mici (in 4-6 si apoi fiecare bucata in felii pe latime) .
Aruncati bucatile de fenicul in oala minune, apoi varsati laptele care insa nu trebuie sa acopere feniculul, ci sa fie pina la jumatatea acestuia si un praf de sare. Daca totusi ati pus mai mult lapte cind vor fi gata lasati sa mai fiarba fara capac (dupa ce ati racit si deschis oala) pina cind laptele evapora. (vezi poza)
Fierbeti cca 5 minute de cind a inceput sa fluiere oala.
Cind e gata adaugati un praf de nucsoara macinata, amestecati si serviti
Nota 1: cine vrea poate sa fiarba feniculul si doar taiat in 6-8 parti.
Nota 2: daca laptele folosit de voi este degresat, adaugati un virf de lingurita de unt
Este o garnitura minunata, dar si un fel de mincare vegetarian.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii