Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci).
Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar.
Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.
Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii