Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci).
Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar.
Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.
Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post.
Pofta buna!!!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii