Ciuperci Umplute (de Post)

Postat pe: 06-11-2013
(0)

Ingrediente

1 kg ciuperci champinion albe si brune
margarina (aproximativ o lingurita pt fiecare ciuperca, in functie de marimea acesteia)
sare si marar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci).

Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar.

Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.
Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Umplute (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Umplute (de Post)