Ciuperci Umplute (de Post)

Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute (de Post)

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champinion albe si brune
  • margarina (aproximativ o lingurita pt fiecare ciuperca, in functie de marimea acesteia)
  • sare si marar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci).

Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar.

Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.
Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)