Ciupercile se spala bine. Li se rup coditele, se aseaza una langa alta intr-o tava intinsa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si vegeta, dupa care se adauga margarina.
Se presara usor pe deasupra cu marar tocat marunt (eu am avut uscat) si se pun la cuptor la foc mic pana ce se inmoaie ciuperca putin si margarina incepe sa se topeasca.
Se scot din cuptor, se pune branza topita (se inteapa intr-un colt si se adauga deasupra ca si frisca) si se baga din nou la cuptor pana ce branza topita incepe sa se topeasca.
Dupa ce a inceput sa se topeasca branza se scot din cuptor se presara cu marar si se servesc calde ca garnitura sau pur si simplu cu o salata langa.
Pofta buna!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii