Ciuperci Umplute cu Branza Topita

Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute cu Branza Topita

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 250 gr branza topita cu gust de sunca
  • margarina (cate un varf de lingurita la fiecare ciupercuta)
  • sare, vegeta si marar se pun dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine. Li se rup coditele, se aseaza una langa alta intr-o tava intinsa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si vegeta, dupa care se adauga margarina.

Se presara usor pe deasupra cu marar tocat marunt (eu am avut uscat) si se pun la cuptor la foc mic pana ce se inmoaie ciuperca putin si margarina incepe sa se topeasca.

Se scot din cuptor, se pune branza topita (se inteapa intr-un colt si se adauga deasupra ca si frisca) si se baga din nou la cuptor pana ce branza topita incepe sa se topeasca.
Dupa ce a inceput sa se topeasca branza se scot din cuptor se presara cu marar si se servesc calde ca garnitura sau pur si simplu cu o salata langa.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici