Curatati ciupercile, pastrand codita atasata la palarie si asezati-le intr-un singur strat in 2 vase termorezistente / vase de lut / vase yena (daca ciupercile nu sunt mici feliati-le in 2 sau 4 bucati).
Stropiti-le cu ulei de masline si amestecati usor, apoi condimentati cu sare si piper.
Presarati usturoiul zdrobit si omogenizati.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 20 min, la 180 grade.
Intre timp, taiati cascavalul in fasii subtiri (puteti folosi cutitul pentru curatat legume).
Scoateti tava din cuptor, acoperiti ciupercile cu un strat generos de cascaval si dati din nou la cuptor pentru inca 5-10 min sau pana ce cascavalul este topit si frumos aurit.
Serviti simplu, cat este cald, presarat cu patrunjel verde sau ca garnitura.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii