Cartofi-evantai cu cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg de cartofi frumosi (rotunjori si maricei)
75 g unt
sare
piper
100 g cascaval
verdeata (marar, cimbrisor sau altele, dupa gust)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Da drumul la cuptor.

Curata cartofii, spala-i si apoi usuca-i cu ajutorul unui prosop.

Cresteaza-i pe lungime, taind feliute subtiri, dar fara a face taietura pana la capat. Cartofii raman intregi.

Ungi bine un vas cu unt. Desfaci usor fiecare cartof sub forma de evantai si-l asezi in vas. Condimentezi cu sare si piper, presari verdeata tocata si pui unt deasupra.

Coci in cuptorul fierbinte cam 35 minute, la foc mediu, pana se inmoaie cartofii. Presari cascavalul ras si mai dai la cuptor inca 15 minute.


Se serveste fierbinte.

* Peste cartofi se poate pune un amestec din diferite tipuri de cascaval sau branzeturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi-evantai cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

maraarad
•  15.03.2009 05:17:16

Cartofii nu se acopera la cuptor Mie parca au inceput sa se intareasca si iam acoperit putin .in rest f buni

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi-evantai cu cascaval