Se curata cartofii si se fierb. In alt vas se caleste ceapa (in ulei sau unt) cu sare si condimente. Dupa ce au fiert, cartofii se rastoarna peste ceapa, se adauga usturoiul si se prajesc putin cca. 5 min. Daca doriti puneti in final si verdeata(marar sau patrunjel).
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraTortul cu blat de nuca si crema de vanilie cu mascarpone este o incantare pentru simturi. Blatul bogat si aromat de nuca se...
Tort cu blat de nuca si crema de vanilie cu mascarponeAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii