Cartofi Sote

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 10 portii: 2 kg cartofi
150 ml ulei
1 leg verdeaţă
sare

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja, intr-un vas cu apa si sare. Dupa fierbere se racesc, se curata de coaja si se taie felii mici, care apoi se soteaza in ulei. Spre sfirsitul sotarii se adauga verdeatia curatata, spalata si taiata marunt. Cind sint bine rumeniti, se scot cu paleta si se servesc pe platou sau in farfurie cu diferite preparate culinare, dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Sote" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Sote