Cartofi Rantaliti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 1 kg
  • ceapa uscata 3 buc
  • ulei
  • patrunjel frunze
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert in apa rece taiati cubulete, cand sunt pe jumatate fierti se pune o lingurita de sare. Dupa ce au fiert cartofii se scurg de apa. Se caleste ceapa taiata marunt pana devine aurie si se pune boia de ardei dulce, se pun cartofii se amesteca cu grija sa nu se sfarame si apoi se adauga patrunjelul tocat cat mai marunt. Se amesteca se pune vegeta si piper dupa gust.

POFTA BUNA
Se serveste ca si garnitura alaturi de friptura de orice fel si salata de legume sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate