Se curata cartofii, se tai pai si se spala.
Intr-o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.
Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.
Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si cascaval ras sau parmigiano ras (dupa placul si gustul fiecaruia).
Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.
Se servesc calzi!
Pofta Buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii