Cartofi Pai Angel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 - 6 cartofi medii
  • sare
  • ulei
  • cascaval ras sau parmigiano ras (depinde de gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Se curata cartofii, se tai pai si se spala.

Intr-o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.

Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.

Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si cascaval ras sau parmigiano ras (dupa placul si gustul fiecaruia).

Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.

Se servesc calzi!

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc