Cartofi la Tigaie

Complexitate
redusa
Cartofi la Tigaie

Ingrediente

  • -cartofi
  • -cascaval ras
  • -smantana
  • -vegeta, piper
  • -usturoi

Mod de preparare

Se taie cartofii cubulete mici de tot si se pun la prajit in baie de ulei. Cand sunt rumeniti se pune vegeta si piperul si uturoiul pisat (sau ceapa), apoi se scurge uleiul, se pun aprox 2 linguri de smantana si cascavalul, se amesteca bine cateva secunde si se iau de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate