Cartofi la Tigaie

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

cartofi
cascaval ras
smantana
vegeta, piper
usturoi

Mod de preparare

Se taie cartofii cubulete mici de tot si se pun la prajit in baie de ulei. Cand sunt rumeniti se pune vegeta si piperul si uturoiul pisat (sau ceapa), apoi se scurge uleiul, se pun aprox 2 linguri de smantana si cascavalul, se amesteca bine cateva secunde si se iau de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi la Tigaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dulcica
•  18.11.2009 15:16:06

felicitari. arata foarte bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi la Tigaie