Cartofi la Tigaie

Complexitate
redusa
Cartofi la Tigaie

Ingrediente

  • -cartofi
  • -cascaval ras
  • -smantana
  • -vegeta, piper
  • -usturoi

Mod de preparare

Se taie cartofii cubulete mici de tot si se pun la prajit in baie de ulei. Cand sunt rumeniti se pune vegeta si piperul si uturoiul pisat (sau ceapa), apoi se scurge uleiul, se pun aprox 2 linguri de smantana si cascavalul, se amesteca bine cateva secunde si se iau de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa