Se curata cartofii, se taie felii subtiri, rotunde; se curata o ceapa sau doua in functie de cantitatea de cartofi. Puteti folosi si ceapa rosie sau verde. Intr-o cratita joasa intinsa sau intru-una de iena, se pun: un strat de cartofi, un strat de ceapa, putina sare, din nou un strat de cartofi si ceapa pina terminam cantitatea de cartofi. Pe deasupra, mai adaugam boia si secretul gustului de la Magi gust de legume sau vegeta (Delikat), dupa preferinte. Se poate pune si un catel de usturoi. Punem putin ulei si aproximativ o cana de apa, sa nu ajunga pe deasupra cartofilor.
Se pun la cuptor aproximati 30 min. Urmarim sa vedem cand sunt bine fierti si rumeniti putin pe deasupra. Spre final, cine doreste, poate adauga doua trei oua peste cartofi. Nu amestecate, ci ochiuri. Se adauga putin patrunjel verde.
Se poate servi ca atare sau linga friptura de pui, porc si salata de sfecla rosie cu hrean sau castraveti murati, fiecare cum prefera.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii