Fierbeti cartofii spalati, in coaja, in apa usor sarata. Curatati-i si taiati-i rondele.
Separat, rumeniti usor faina in 2 linguri unt infierbantat si stingeti cu lapte. Amestecati bine, continuu si lasati pe foc mic pana se ingroasa. Lasati la racit.
Adaugati rondelele de cartofi, ouale, jumatate din cantitatea de cascaval ras si condimentati dupa gust. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu untul ramas si presarati deasupra restul de cascaval ras.
Dati la cuptor sa se gratineze.
Serviti cat este cald.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii