 
		
	Se curata cartofii de coaja si daca sunt mari se taie in jumatati sau chiar sferturi
 Se pun la fiert pentru cateva minunte, 
 Se amesteca uleiul cu muştarul, usturoiul zdrobit, oregano, sare. 
 Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. 
 Se amesteca cartofii cu sosul pregatit si se pun in cuptor pana se rumenesc. 
 sursa:ceva bun

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii