Taiati in cuburi mai mari cartofii curatati de coaja.
Amestecati-i cu 1 lamaie taiata felii rotunde (cu coaja cu tot), cu frunzele de dafin, sare si piper, dupa gust.
Turnati compozitia cu cartofi intr-un vas termorezistent, uns cu unt si in care ati picurat uniform, in prealabil, mierea.
Puneti apa, doar pana la fata cartofilor si stropiti cu putin ulei.
Acoperiti vasul cu o folie de aluminiu intepata din loc in loc.
Dati la cuptorul incins, la foc mic, pentru circa 30 min sau pana cand cartofii sunt aproape facuti.
Indepartati folia si dati din nou la cuptor, pentru inca 10 min sau pana cand cartofii sunt complet facuti, se auresc usor si apa aproape scazuta, dar nu de tot.
Serviti cat sunt calzi, pe un platou incalzit, impreuna cu feliile de lamaie.
Este o garnitura inedita, savuroasa si perfecta pentru peste, dar si pentru carne.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii