Cartofi cu Ceapa Rosie Aromatizata

Complexitate
redusa
Cartofi cu Ceapa Rosie Aromatizata

Ingrediente

  • Cartof
  • Ceapa rosie
  • Otet
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Mod de preparare

Eu am folosit cartofi noi pe care i am fiert in coaja si i am curatat. Aici metoda asta este folosita la spanioli din Aamerica latina si Caraibe dar ei folosesc Yuca.
Toata diferenta aici o face ceapa rosie pe care o pregatim in felul urmator.

o ceapa rosie pe care o feliem si punem sare si otet, o lasam sa stea cam 10 minute.
Intr-o tigaie punem putin ulei si il incalzim putin, adaugam ceapa si punem capacul.

Ceapa trebuie doar inabusita, nu fripta.

o mai invartim o data si in 5 minute e gata am pus cartofi si am mai pus o bucata mica de unt si putin piper si sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa