Cartofi copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu unt. Se ung cu unt si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pina au capatat culoare si sint moi. Se ung cartofii cu unt de citeva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfirsitul coacerii.

     

    Comentarii

    Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

    Adaugă comentariu

    Budinca de dovlecei cu branza

    Budinca de dovlecei cu branza

    Budinca de dovlecei cu branza
    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine
    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise
    Cele mai apreciate rețete
    Salata olteneasca - Csalamale
    1
    Romania

    Salata olteneasca - Csalamale

    Salata olteneasca - Csalamale
    Prajitura Schneider
    2
    Romania

    Prajitura Schneider

    Prajitura Schneider
    Savarine cu frisca
    3
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Savarine cu frisca
    Cremes A la Cluj
    4
    Romania

    Cremes A la Cluj

    Cremes A la Cluj
    Prajitura cu foi si gem de prune
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune