Cartofi copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu unt. Se ung cu unt si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pina au capatat culoare si sint moi. Se ung cartofii cu unt de citeva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfirsitul coacerii.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga
    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    2
    Carte de bucate

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    Prajitura cu Branza de Vaci
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu Branza de Vaci

    Prajitura cu Branza de Vaci
    Amandine III
    4
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie

    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
    Parteneri
    Chec cu portocale
    Culinar.RO

    Chec cu portocale

    Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

    Chec cu portocale
    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
    Gustos.RO

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

    Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos