Curatam cartofii si ii dam la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate ii punem intr un vas pentru cuptor, adaugam maslinele tocate, uleiul, usturoiul zbrobit si necuratat, ierburile noastre aromate (cimbru si rozmarin), apoi condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine bine, turnam in vas si o cescuta cu apa, apoi dam la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu garnitura preferata.
Pofta buna! ! !
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFoarte mult mi-a plăcut cum a ieșit acest cozonac cu aluat opărit și umplutură de cacao cu nucă! Aluatul opărit...
Desert cozonac cu aluat oparitO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii